divendres, 17 de març del 2017

Hazte oir → haztelo mirar



10 coses per les quals deixar de preocupar-se, si vols ser més feliç.
1. El que pensen els altres
2. Errors del passat
3. Fracàs
4. El que no tens
5. "Què passaria si ..."
6. Pensaments com "Seré feliç quan ..."
7. Laments
8. Rebuig
Molts de nosaltres tenim tanta por al rebuig que ens quedem en les nostres zones de confort i mai ens arrisquem a la veritable intimitat. Porta el teu cor dins la màniga i arrisca't a ser vulnerable. Com més et ocultes per por, aquest creixerà més. Demostra que pots expressar els teus sentiments i viu amb les conseqüències. Aneu a vèncer la por al rebuig i et sentiràs més despreocupat. Fins i tot si el resultat no és l'esperat, aviat t'adonaràs que no era tan dolent com el previst i que pots suportar. Tingues la pell una mica més gruixuda, sigues valent i mira la vida com una aventura.
9. Expectatives de la societat
Sé prima, sigues bella. Mostra la teva riquesa i estatus, així et adoraran Quina ximpleria! Quan t’agrades i t’acceptes com ets, no et cal demostrar res a ningú. No compris les constants imatges de perfecció dels mitjans, la majoria són retocades i ens porten a creure que tots hem de buscar ser així de perfectes. No t’ho prenguis de debò! Estima't a tu mateix, amb imperfeccions i tot. L'acte acceptació és la veritable llibertat.
10. Ser prou bo
És fàcil sentir que no qualifiquem d'alguna manera, ja que vivim en un món molt competitiu. Està bé i fins i tot és saludable voler millorar i créixer com a persona, però creure idees negatives sobre la forma en què no som prou bons, no ho és. Sempre desafia aquest tipus de pensament. Què és el "prou bo"? On és el llibre de la regla internacional que aclareix el que és? Mentre et sentis feliç amb el que ets, on ets i fins on has arribat, això és tot el que importa.
Una web d'estadístiques interessant: http://www.worldometers.info/es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada