dissabte, 11 de març del 2017

Busca l'amic i no el teu profit

El xef Genís Costa, del Niam Restaurant de Tàrrega és el vencedor de la 28è concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí que es va celebrar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida amb les seves creacions de xai de temporada, caragols i ratafia , i com a postres, textures de pera de Lleida amb cremós de xocolata blanca a la llimona, moscatell i canyella.

El segon premi ha estat per a Roger de la Torre, de l'Hotel Restaurant Can Boix de Peramola, amb la presentació d'espatlla de xai, suc de cargols i groggis de Tupí i de postres, pera de Lleida amb mel, xocolata flexible i cítrics.


El certamen, organitzat per la Federació d'Hostaleria de Lleida amb la col·laboració de l'Escola d'Hoteleria ha comptat enguany amb 14 participants, tots ells menors de 29 anys i procedents de diferents restaurants i hotels de la demarcació de Lleida, així com de la pròpia Escola d'Hostaleria i Turisme de Lleida.

En aquesta edició, els cuiners participants han hagut d'elaborar un plat amb principal amb espatlla de xai, i unes postres, amb pera de Lleida. El veredicte del jurat es va donar a conèixer en el sopar celebrada dilluns a l'Escola d'Hoteleria.

Aquest any, el jurat l'han integrat en aquesta edició xefs en representació dels tres restaurants lleidatans amb estrella Michelin: Xixo Castaño del Malena de Gimenells, Zaraida Cotonat del Fogony de Sort, Robert Vidal de La Boscana de Bellvís, a més d'Albert Capdevila guanyador del concurs Angel Moncusí 2016.

El guanyador del concurs gaudirà d'un sopar per a dues persones a qualsevol restaurant del país guardonat amb tres estrelles Michelin, inclosa la nit d'hotel. El segon premi consisteix en la inscripció en un dels cursos de cuina d'una reconeguda escola barcelonina.


Tot plegat fa una pinta boníssima, ja també ho vull provar, a aquest restaurants haurem d’anar.








Espai mindfulness

divendres, 3 de març del 2017

Estira més un pèl de figa que una maroma de vaixell

Jo em deixo enganya per tothom, si és la seva voluntat, no m'importa en absolut ells sabran el que volen, jo faré el que em semblarà







Excel·lent

divendres, 27 de gener del 2017

Apurafòbia

Youtubers poc madurs?, és necessari respecte, criteris i una infinitat de valors més...







Apeixant