divendres, 13 de març del 2015

O la italia

A no, que això és aquí a Lleida, qui ho diria.


Que guai...
i romantic, i especial, i atractiu, i cruixent



dimecres, 11 de març del 2015

Lo cigró

Novament hem de fer un festival d'agraïments a la natura, hem rebut el visitant número  3.000, no sabia que a tanta gent podien interessar aquestes fartades, però endavant continuarem amb tots vosaltres, els llocs no s'esgoten, està comprovat, i la gent que ho regenta cada vegada s'esforça més, tot plegat és autèntic, però continuem amb el tema que ens ocupa la celebració, com pot esser tant perfecta aquesta mare, que no ens deixa de satisfer contínuament, juntament amb la nostra saviesa que ens ve heretada de tots els temps, cigró o cigró, que hem de dir de tu, pot ser, aquí que som tant de denominació, anomenem-ne unes quantes: la d'Oristà, el del Vallès, el cigronet de Mura, i què dir dels cigrons amb bacallà i ou dur dels fogons de casa eh? gràcies, gràcies sempre t'ho agraïm tot, ja veus que no deixem de fer coses bones amb els teus fruits, no ens deixis mai.

divendres, 6 de març del 2015

Frescos/freds

Cal puntualitzar el punt on diu "ingredients frescos" del tríptic, volen dir que estan freds o bé refrigerats, no frescos, crec jo, almenys la majoria dels ingredients. O bé també pot ser que vulguin dir que és el que passa abans de posar a la llauna les anxoves del cantàbric prèviament macerades, són efectivament fresques, segur i les de l’escala també abans de salar-les i posar-les dins dels potets, fresquíssimes. Cal dir que tant el Sushi com les anxoves tot i no ser un menjar fresc, es un menjar bo, sa i ràpid, tot això és fabulós si a més a més està fred docs millor que millor. No vull mal pensar, a la millor al ser asiàtics tots plegats, confonen les paraules, no crec que tinguin la intenció de confondre’ns.

divendres, 27 de febrer del 2015

divendres, 20 de febrer del 2015

Per triar i remenar

De tots els tipus, varietats i qualitats

Apa que ja sou prou grandets per escollir

divendres, 13 de febrer del 2015

divendres, 6 de febrer del 2015