Cal puntualitzar el punt on diu "ingredients frescos" del tríptic,
volen dir que estan freds o bé refrigerats, no frescos, crec jo, almenys la
majoria dels ingredients. O bé també pot ser que vulguin dir que és el que passa abans de posar a la llauna les anxoves del cantàbric prèviament macerades,
són efectivament fresques, segur i les de l’escala també abans de salar-les i
posar-les dins dels potets, fresquíssimes. Cal dir que tant el Sushi com les
anxoves tot i no ser un menjar fresc, es un menjar bo, sa i ràpid, tot això és
fabulós si a més a més està fred docs millor que millor. No vull mal pensar,
a la millor al ser asiàtics tots plegats, confonen les paraules, no crec que tinguin
la intenció de confondre’ns.
divendres, 6 de març del 2015
divendres, 27 de febrer del 2015
divendres, 20 de febrer del 2015
divendres, 13 de febrer del 2015
divendres, 6 de febrer del 2015
divendres, 30 de gener del 2015
Muuu que bo! Gràcies Magda.
Exquisit, capritx diari
El que fa que sigui el pa de sempre, el de tota la vida
C/. Sant Antoni, 17 C/. Alcalde Porqueres, 48
C/. Pius XII, 29 C/. Cristoval de Boleda, 2
C/. Pau Claris, 2 C/. Júpiter, 5
Passeig de Ronda, 30 C/. Bruc, 23
C/. General Britos, 4 C/. Mariola, 39
El que fa que sigui el pa de sempre, el de tota la vida
De tant en tant ens ho podem permetre
Ja hi tornem, esteu a l'aguait!
Establiments Fleca:C/. Sant Antoni, 17 C/. Alcalde Porqueres, 48
C/. Pius XII, 29 C/. Cristoval de Boleda, 2
C/. Pau Claris, 2 C/. Júpiter, 5
Passeig de Ronda, 30 C/. Bruc, 23
C/. General Britos, 4 C/. Mariola, 39
divendres, 23 de gener del 2015
Subscriure's a:
Missatges (Atom)