divendres, 5 de juny del 2015
divendres, 29 de maig del 2015
El plaer del bon menjar
Amb les delicatessen també hi han ofertes, ja podeu estalviar durant tota
la setmana per tastar un plat de pernil, despès d'haver passat l'aplec, també
us anirà bé una mica d'abstinència, l'anca s'ho mereix.
divendres, 22 de maig del 2015
divendres, 15 de maig del 2015
Cervesa de civada, o no!
divendres, 8 de maig del 2015
divendres, 1 de maig del 2015
Dura dura lo que dura dura
Igual que aquesta tapa tant estranya que ens van posar per fer el vermut
Crec que ens van servir això tant dur, per sucar amb l’aigüeta que fan les olives farcides. Prefereixo les cotnes de porc que també estàn dures.
Però agarreu fort la cadira que ara ve el
més dur, el compte:
Fem comptes com
sempre, vermut negre de la casa, molt bo per cert,
1,80 * 10% = 0,18 + 1,80 = 1, 98 € per al
vostre coneixement i efectes oportuns.
divendres, 24 d’abril del 2015
Tot anant a comprar pintures
Després de tres quarts d'hora esperant i no entendre cap idioma dels que es parlaven, ja es nostre, ens assentem en un parc ideal amb un sol espectacular a menjar, no passa res, no tenim cap pressa.
El lloc és un clàssic del kebab a Lleida.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)