divendres, 22 de novembre del 2013

Una de coca de recapte:




De tonyina, botifarra, bacallà, arengada, anxoves, bolets, gambes, llonganissa, carabassó i ceba, bacon i formatge i la d'escalivada.
Totes i més a enBoca C/. Carme, 62 25007 LLEIDA - encàrrecs 973985466

divendres, 15 de novembre del 2013

Quant val?
beguda
1er plat
 2on plat i postres

 
4,50 € Queeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
BAR RESTAURANT ESTACIÓ D'AUTOBUSOS
Els dimecres i els dissabtes parteixen el menú per la meitat. Si us agrada més seria un 2X1. Molt bona idea.
Autèntics...

dissabte, 9 de novembre del 2013

Estem de celebració, ha arribat el visitant número 1.000 al blog, per això volem tenir una manifestació de gratitud en vers la natura, altrament. Hem anat a 35 quilòmetres de Lleida a conèixer el Ramonet, un vedell extra-simpàtic al que l'hi agraden molt les ametlles:
Gràcies Ramonet, continua menjant aquestes coses tant bones que així et sortiran uns filets boníssims.

divendres, 8 de novembre del 2013

Pita de falàfel més beguda, tot preparant l'estómac pels abusos del mes que ve




Frankfurt Chaplin:
pita 2,50 € + beguda 1 €, quin xollo.

divendres, 1 de novembre del 2013

Anem a fer el vermut


En aquest cas com estàvem d'aniversari hem fet un extra, però podeu veure que es pot fer un tast barat perfectament.

divendres, 25 d’octubre del 2013

Tapes, tapes i més tapes. Per exemple abans d'anar a comprar al carrer major, o bé després.
Pa amb tomata i pernil; truites d'artista; trinxat de la cerdanya fet per un lleidatà, amb pitillo (o sinó més autèntic cansalada viada preferentment del coll i tallada una mica gruixuda, rostes de cansalada).
Exquisit a: La fusteria C/. Alcalde Fuster, 4 - 973 800 265 25007 Lleida.

divendres, 18 d’octubre del 2013

Uuuuaaaaauuuu mega crep


Molta varietat de creps per escollir, tant dolços com salats. On estan: aquí a Lleida, a la plaça Cervantes, Crêperie bretonne annaíck, disposen de pàgina Wep, podeu consultar allí l'extensa carta que tenen i altres xafarderies, http://www.creperiebretonne.com, bon appetit...