divendres, 31 de gener del 2014

Escolteu que demà ja s'alça el càstig, 2 quilos, no està malament. A veure quan tardem en recuperar-los.
Visita per demà:


Els dissabtes a l'hora de dinar també fan aquests preus. Si hi ha tarta tatin de poma demaneu-la és exquisida. L'espai és de disseny, disseny disseny, per quedar-se bocabadat. Com se'ls gastaven abans eh.
Missatge pel monopoli elèctric: no insistiu, no em canviaré la potencia contractada. Aviat será més barat anar de restaurant que quedar-se a casa, bé si sou família nombrosa quedeu-se a casa, si sou quatre (4x10,50=42 o 2x10,50+2x8,50=38) es pot estudiar.
 
 
De nou homenatge a la mare naturalesa, 1.500 visites.
Moltes gràcies pollastres.
Picos de pollo us trobo molt a faltar.

divendres, 24 de gener del 2014

Ja sabeu l'objectiu fixat per aquest mes, per tant avui he anat a fer un entrepà vegetal PETIT a un lloc encantador


He escollit aquest perquè demà està tancat i així no em caldrà fer la catabarata, tanquen el cap de setmana, s'haureu d'esperar al dilluns per anar-hi.
Tast barat de qualitat amb una elavoració acurada, més que suficient, tot plegat, per quedar-me com un fideuet.

divendres, 17 de gener del 2014

Coca de xocolata o cabell d'àngel. Pasta de full amb fruites de temporada o bé fruits secs;
 Tota la coca tant de xocolata com de cabell d'àngel 10 € un quart 2,50 €, boníssima.
Les tartetes de poma, músic o fruita 1,80 €,
econòmiques i delicioses.
Caram quins postres per a dos més adients per l'època de l'any en que estem o per la bona nova de que els tiquets menjador també cotitzen ara, una ruïna.
Pasta, pasta és el que ens fa falta per poder superar aquest cicle de creixement invertit que estem vivint. Per si no n'hi ha prou el dissabte passat la concentració de xupons (llucs, rebrots), assegudets a la magnífica nau central de la Seu Vella de Lleida, sort que aquell dia no vaig fer el tast pel càstig que tinc de complir i no se'm va posar travesser. Aprofiten totes les ocasions per fer una festa a costa de tots, i dels sentiments de tothom. Ens hem d'agrupar i qualsevol dia fer una esporga com déu mana.

divendres, 10 de gener del 2014

I els dissabtes també


Aquesta vegada no he fet fotos dels plats per que tinc prohibit anar a restaurants i demés durant aquest mes de gener, no em puc embotir dintre dels pantalons, és un greu problema. No se perquè em passa això, aquests dies de festes només he menjat i begut lo tipic i res més:
 La teca sana i natural, com els plats que tenen a Casa Tiell, casolans un lloc correcte, si aneu amb el cosí farrenyo de la muntanya millor escolliu-ne un altre, per si de cas.

divendres, 3 de gener del 2014

Que no falti

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuummm
Tot i existir el tema setrill, vull continuar fent tasts barats
Feliços reixos